Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία G POiNT ADV είναι εταιρία παροχής συμβουλών διαφήμισης και επικοινωνίας. Ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τα Βόρεια προάστια της Αττικής η G POiNT ADV, επιχειρεί σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, καθώς οι περισσότερες από τις εταιρείες που υποστηρίζει διαθέτουν τα προϊόντα τους Πανελλαδικά και πολλές από αυτές και στην Κύπρο. Η ομάδα της G POiNT ADV απαρτίζεται από στελέχη που έχουν γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας, αλλά και με κορυφαίες γνώσεις marketing.

Μέσα από την επιστημονική γνώση, την παρακολούθηση των εξελίξεων στην αγορά και την πολύχρονη εμπειρία στην εκτέλεση διαφημιστικών ενεργειών, μπορούμε να εγγυηθούμε την βελτίωση της εικόνας και των πωλήσεων των πελατών μας σε σύντομο χρονικό διάσημα και με απτά αποτελέσματα.

Η ικανοποίηση των πελατών μας, είναι το πρώτο μας μέλημα και ο κυριότερος στόχος της εταιρίας. Είναι γνωστό ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι αυτοί που αποτελούν την καλύτερη «μαγιά» για την επιτυχία και την επέκταση κάθε επιχείρησης. Δουλεύουμε μαζί με τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε και εκτελέσουμε δράσεις που θα τους φέρουν στην κορυφή του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Η G POiNT ADV ειδικεύεται και στο “στήσιμο” εντύπων, περιοδικών και βιβλίων, καθώς και στις εκτυπωτικές εργασίες.